လက္တေလာေမာင္ေ၀ယံ၁ေယာက္

ေသေလာက္ေအာင္ အလုပ္မ်ားေနပါတယ္
အလုပ္သစ္ ေနရာသစ္မွာ ဟိုတယ္အသစ္၁လံုးမွာလုပ္ေနပါတယ္
ဟိုတယ္ကအခုမွစဖြင့္မွာပါ လူေရာ ဦးေနွာက္ပါေခ်ာင္က်ေနပါတယ္
မီးဖုိေခ်ာင္ကိုေဆာက္လက္စကေနစျပီး ဟင္းခ်က္လို႔ရေအာင္အထိ
သုညကေနစျပီးလုပ္ေနရတာပါ က်ေနာ့္ရဲ့ ပထမဆံုးအေတြ႔အၾကံဳပါ
ဘေလာက္ေတြလည္း မဖတ္နိုင္ပါဘူး တေန႔ ၁၅နာရီ အလုပ္ထဲမွာပါ
အားရင္အားသလိုေရးသြားပါ့မယ္ အင္တာနက္ရတာမၾကာေသးပါဘူး
လာလည္တာေက်းဇူးတင္ပါတယ္....အိမ္မလည္ျဖစ္တာကိုလည္းခြင့္လႊတ္ပါ
တကယ့္တကယ္မအားလို႔ပါ ေက်းဇူးအမ်ားၾကီးတင္ပါတယ္.......

Thursday, December 4, 2008

Satay ေလးစားပါဦး


အားလပ္ရက္ေတြမွာဆာေတးစားခ်င္သူေတြစားနိုင္ေအာင္ပါ
ထိုင္းstyle အရင္ေရးပါမယ္
စပါးလင္၃ေခ်ာင္း,ၾကက္သြန္နီ၁ဥ,နႏြင္းမွုန္႔,
နံနံမွုန္႔,သၾကား,ငံျပာရည္,ဆီ,၀ါးေခ်ာင္း
အစရွိတာေတြလိုပါတယ္..အနည္းငယ္ဆီေပါ့
စပါးလင္ရယ္ၾကက္သြန္နီရယ္ကနွတ္နွတ္စင္းပါ
ဆီထဲမွာအားလံုးအနွစ္ျဖစ္ေအာင္နယ္ပါခရုဆီ
ထည္႔ရင္ပိုစားေကာင္းပါတယ္..
ၾကက္သားနဲ႔စားမယ္ဆိုရင္ၾကက္သား
အမဲသားဆိုအမဲသားေပါ့
အေနေတာ္အတံုးေလးေတြတံုးပါ..
အနွစ္ထဲထည္႔နယ္ပါ မိနစ္၃၀ၾကာေအာင္နွပ္ပါ
တုတ္ထိုးျပီရင္ကင္စားလို႔ရပါျပီ..ကင္မစားခ်င္ရင္ Omelet Pan
မွာဆီပါးပါးသုတ္ျပီးShallowFryလို႔ရပါတယ္မီးအေနေတာ္နဲ႔

2 အဲ့လိုေျပာထားတယ္:

Unknown said...

wow,fantastic.i hope you gonna post more and more.

Unknown said...

စားခ်င္လိုက္တာေနာ္. လုပ္စားမယ္.