Satay ေလးစားပါဦး
အားလပ္ရက္ေတြမွာဆာေတးစားခ်င္သူေတြစားနိုင္ေအာင္ပါ
ထိုင္းstyle အရင္ေရးပါမယ္
စပါးလင္၃ေခ်ာင္း,ၾကက္သြန္နီ၁ဥ,နႏြင္းမွုန္႔,
နံနံမွုန္႔,သၾကား,ငံျပာရည္,ဆီ,၀ါးေခ်ာင္း
အစရွိတာေတြလိုပါတယ္..အနည္းငယ္ဆီေပါ့
စပါးလင္ရယ္ၾကက္သြန္နီရယ္ကနွတ္နွတ္စင္းပါ
ဆီထဲမွာအားလံုးအနွစ္ျဖစ္ေအာင္နယ္ပါခရုဆီ
ထည္႔ရင္ပိုစားေကာင္းပါတယ္..
ၾကက္သားနဲ႔စားမယ္ဆိုရင္ၾကက္သား
အမဲသားဆိုအမဲသားေပါ့
အေနေတာ္အတံုးေလးေတြတံုးပါ..
အနွစ္ထဲထည္႔နယ္ပါ မိနစ္၃၀ၾကာေအာင္နွပ္ပါ
တုတ္ထိုးျပီရင္ကင္စားလို႔ရပါျပီ..ကင္မစားခ်င္ရင္ Omelet Pan
မွာဆီပါးပါးသုတ္ျပီးShallowFryလို႔ရပါတယ္မီးအေနေတာ္နဲ႔
2 အဲ့လိုေျပာထားတယ္:
wow,fantastic.i hope you gonna post more and more.
စားခ်င္လိုက္တာေနာ္. လုပ္စားမယ္.
Post a Comment