DimSum
DimSum ကနာမည္ၾကီးတရုတ္စာ၁မ်ိဳးပါခံတြင္းလိုက္စာစာရင္း၀င္
အမ်ိဳးေပါင္းေျမာက္ျမားစြာရွိပါတယ္ နာမည္ၾကီးတာကေတာ့
ေပါက္ဆီ အသားေပါင္း ေကာ္ျပန္႔ ဖက္ထုတ္ အမ်ားၾကီးပါ
ေကာ္ျပန္႔လည္း DimSum စာရင္း၀င္ပါ ခုေရးမွာလုပ္ရလြယ္တဲ့
အသားေပါင္းပါ ပုဇြန္,ၾကက္သား,ၾကိဳက္တာသံုးနိုင္ပါတယ္
ေရာသံုးလည္းရတယ္တရုတ္လို SiewMai လို႔ေခၚတယ္
Chicken and Prawn SiewMai
ၾကက္သား(ၾကိတ္ထားပါ)................၂၀၀ဂရမ္
Wanton Skin................................၁ထုတ္
ၾကက္သြန္ျမိတ္(နုတ္နုတ္စဥ္း).........၂ပင္
ၾကက္ဥ...........................................၁လံုး
ၾကက္သြန္ျဖဴ/နီ(နုတ္နုတ္စဥ္း).......စားပြဲဇြန္း၁ဇြန္းစီ
ပဲငံျပာရည္အၾကည္.......................စားပြဲဇြန္း၂ဇြန္း
နွမ္းဆီ..........................................စားပြဲဇြန္း၁ဇြန္း
ေကာ္မွုန္႔(corn flour)................စားပြဲဇြန္း၃ဇြန္း
ဆား,ငရုတ္ေကာင္း,အခ်ိဳမွုန္႔.......လက္ဘက္ရည္ဇြန္း၁ဇြန္း
အရသာကိုလိုသလိုျပင္ပါအေပါ့ၾကိဳက္ရင္အေနေတာ္ပါ
ျပဳလုပ္ပံု
ဇလံုအၾကီး၁လံုးတြင္ ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ားေရာထည့္ပါ
သမေအာင္ေသခ်ာေမႊပါ ဖက္ထုတ္ဖတ္ ကို အနားမ်ားျဖတ္ပါ
ေလးေဒါင့္မွ ၈ေဒါင့္ျဖစ္လာမည္ အလယ္တြင္ အစာသြပ္ပါ
လက္ဘက္ရည္ဇြန္း ၁ဇြန္းအနားသားေလးမ်ားကိုလိုက္ပိတ္ပါ
လက္နွင့္အနည္းငယ္ညိွေပးပါ ၁၅မိနစ္ေပါင္းျပီးလ်င္စားသံုးနိုင္ပါျပီ
ဓါတ္ပံုမ်ားနဲ႔ထပ္ျပပါမယ္
0 အဲ့လိုေျပာထားတယ္:
Post a Comment