အုန္းနို႔ေက်ာက္ေက်ာ
မေရးတာၾကာလို႔ အုန္းနို႔ေက်ာက္ေက်ာေကၽြးမယ္ေနာ္
:D နွစ္လႊာ ထိုးထားတာ ၾကိဳက္မယ္ထင္ပါတယ္
လိုတာေတြ
အုန္းနို႔ ၁လီတာ(၆၅က်ပ္သား)
ေရ ၁လီတာ
သၾကား ၃၅၀ဂရမ္(အခ်ိဳၾကိဳက္ရင္ ၄၀၀ထည့္ပါ)
ေက်ာက္ေက်ာ ၅၀ဂရမ္
ျပဳလုပ္ပံု
ေက်ာက္ေက်ာကိုေရစိမ္ထားပါ
က်ေနာ္ေျပာတာ အေခ်ာင္းေလးေတြ အမွဳန္႔ဆို လြယ္ပါတယ္
ေက်ာက္ေက်ာေရစိမ္ထားတဲ့အခ်ိန္ အုန္းနို႔ ေရ သၾကားကုိ က်ိဳထားပါ
ေက်ာက္ေက်ာ ေပ်ာ့လာျပီဆိုေရထဲကေနဆယ္ပါ
အုန္းနို႔နဲ႔ ေရာက်ိဳပါ ျပီးရင္ ဘန္းထဲကိုထည့္ပါ အေအးထားလိုက္ပါ
နည္းနည္းေအးျပီဆို ေနာက္၁လႊာထပ္ထည့္လို႔ရပါျပီ
အေရာင္ကို က်ေနာ္က ဆြမ္းေမႊးရြက္ထည့္ပါတယ္
ဆြမ္းေမႊးရြက္ ကိုၾကိဳက္ပါ အဖတ္ေတြ စစ္လိုက္ပါ ရတဲ့အရည္ကိုေရာၾကဳိပါ
ပထမအလႊာနည္းနည္းတင္းလာမွ ဒုတိယအလႊာထည့္ပါ သံုးေဆာင္ၾကပါေနာ္ :D
2 အဲ့လိုေျပာထားတယ္:
ခုဏကတ်ိဳးပါ အခုကတမ်ိဳးျဖစ္သြားျပီ
မ်က္လွည့္ျပေနတာလားေမာင္ေလး
ႀကိဳက္တယ္ ႀကိဳက္တယ္။ မ်ားမ်ားေကြ်းပါ။
Post a Comment