လက္တေလာေမာင္ေ၀ယံ၁ေယာက္

ေသေလာက္ေအာင္ အလုပ္မ်ားေနပါတယ္
အလုပ္သစ္ ေနရာသစ္မွာ ဟိုတယ္အသစ္၁လံုးမွာလုပ္ေနပါတယ္
ဟိုတယ္ကအခုမွစဖြင့္မွာပါ လူေရာ ဦးေနွာက္ပါေခ်ာင္က်ေနပါတယ္
မီးဖုိေခ်ာင္ကိုေဆာက္လက္စကေနစျပီး ဟင္းခ်က္လို႔ရေအာင္အထိ
သုညကေနစျပီးလုပ္ေနရတာပါ က်ေနာ့္ရဲ့ ပထမဆံုးအေတြ႔အၾကံဳပါ
ဘေလာက္ေတြလည္း မဖတ္နိုင္ပါဘူး တေန႔ ၁၅နာရီ အလုပ္ထဲမွာပါ
အားရင္အားသလိုေရးသြားပါ့မယ္ အင္တာနက္ရတာမၾကာေသးပါဘူး
လာလည္တာေက်းဇူးတင္ပါတယ္....အိမ္မလည္ျဖစ္တာကိုလည္းခြင့္လႊတ္ပါ
တကယ့္တကယ္မအားလို႔ပါ ေက်းဇူးအမ်ားၾကီးတင္ပါတယ္.......

Tuesday, May 26, 2009

အုန္းနို႔ေက်ာက္ေက်ာ




မေရးတာၾကာလို႔ အုန္းနို႔ေက်ာက္ေက်ာေကၽြးမယ္ေနာ္
:D နွစ္လႊာ ထိုးထားတာ ၾကိဳက္မယ္ထင္ပါတယ္
လိုတာေတြ
အုန္းနို႔ ၁လီတာ(၆၅က်ပ္သား)
ေရ ၁လီတာ
သၾကား ၃၅၀ဂရမ္(အခ်ိဳၾကိဳက္ရင္ ၄၀၀ထည့္ပါ)
ေက်ာက္ေက်ာ ၅၀ဂရမ္
ျပဳလုပ္ပံု
ေက်ာက္ေက်ာကိုေရစိမ္ထားပါ
က်ေနာ္ေျပာတာ အေခ်ာင္းေလးေတြ အမွဳန္႔ဆို လြယ္ပါတယ္
ေက်ာက္ေက်ာေရစိမ္ထားတဲ့အခ်ိန္ အုန္းနို႔ ေရ သၾကားကုိ က်ိဳထားပါ
ေက်ာက္ေက်ာ ေပ်ာ့လာျပီဆိုေရထဲကေနဆယ္ပါ
အုန္းနို႔နဲ႔ ေရာက်ိဳပါ ျပီးရင္ ဘန္းထဲကိုထည့္ပါ အေအးထားလိုက္ပါ
နည္းနည္းေအးျပီဆို ေနာက္၁လႊာထပ္ထည့္လို႔ရပါျပီ
အေရာင္ကို က်ေနာ္က ဆြမ္းေမႊးရြက္ထည့္ပါတယ္
ဆြမ္းေမႊးရြက္ ကိုၾကိဳက္ပါ အဖတ္ေတြ စစ္လိုက္ပါ ရတဲ့အရည္ကိုေရာၾကဳိပါ
ပထမအလႊာနည္းနည္းတင္းလာမွ ဒုတိယအလႊာထည့္ပါ သံုးေဆာင္ၾကပါေနာ္ :D

2 အဲ့လိုေျပာထားတယ္:

Anonymous said...

ခုဏကတ်ိဳးပါ အခုကတမ်ိဳးျဖစ္သြားျပီ
မ်က္လွည့္ျပေနတာလားေမာင္ေလး

မိုးေကာင္းသူ said...

ႀကိဳက္တယ္ ႀကိဳက္တယ္။ မ်ားမ်ားေကြ်းပါ။