လက္တေလာေမာင္ေ၀ယံ၁ေယာက္

ေသေလာက္ေအာင္ အလုပ္မ်ားေနပါတယ္
အလုပ္သစ္ ေနရာသစ္မွာ ဟိုတယ္အသစ္၁လံုးမွာလုပ္ေနပါတယ္
ဟိုတယ္ကအခုမွစဖြင့္မွာပါ လူေရာ ဦးေနွာက္ပါေခ်ာင္က်ေနပါတယ္
မီးဖုိေခ်ာင္ကိုေဆာက္လက္စကေနစျပီး ဟင္းခ်က္လို႔ရေအာင္အထိ
သုညကေနစျပီးလုပ္ေနရတာပါ က်ေနာ့္ရဲ့ ပထမဆံုးအေတြ႔အၾကံဳပါ
ဘေလာက္ေတြလည္း မဖတ္နိုင္ပါဘူး တေန႔ ၁၅နာရီ အလုပ္ထဲမွာပါ
အားရင္အားသလိုေရးသြားပါ့မယ္ အင္တာနက္ရတာမၾကာေသးပါဘူး
လာလည္တာေက်းဇူးတင္ပါတယ္....အိမ္မလည္ျဖစ္တာကိုလည္းခြင့္လႊတ္ပါ
တကယ့္တကယ္မအားလို႔ပါ ေက်းဇူးအမ်ားၾကီးတင္ပါတယ္.......

Saturday, May 9, 2009

Buffet



ေမာင္ေ၀ယံက Buffet ခ်က္ရပါတယ္ အရင္ကတည္းကခ်က္တာပါ
ဘာရယ္မဟုတ္ဘူး စိတ္ကူးေပၚလာလို႔တင္လိုက္တာ
က်ေနာ္တို႔ဘယ္လိုခ်က္လည္းသိေစခ်င္လို႔ပါ
ၾကည့္ၾကည့္ေနာ္ ေ၀ဖန္ၾကည့္ အေပၚက ေခါက္ဆြဲေၾကာ္
ေအာက္က Sziechum Beef နည္းနည္းခ်ဥ္စပ္ေလး
အျမဲတမ္း ဒီလို ဒယ္အိုးေတြနဲ႔ခ်က္တာပါ ပင္ပန္းတယ္
A La Carte ေလာက္ပဲ ဒယ္ အေသးေလးနဲ႔ ေၾကာ္တာပါ
Buffet ကေတာ့ ဒီဒယ္နဲ႔ပဲသံုးတယ္ ထမင္းဆိုလည္းဒါနဲ႔ေၾကာ္တယ္
ဘယ္လိုေနလည္း က်ေနာ့္ဘေလာက္လာဖတ္တဲ့ အစ္ကို အစ္မေတြ
အကုန္လံုးကို ဒီဒယ္နဲ႔ခ်က္ေကၽြးရင္ေလာက္မယ္ထင္တယ္ေနာ္ :D
ေပ်ာ္ရႊင္ၾကပါေစဗ်ာ

5 အဲ့လိုေျပာထားတယ္:

Anonymous said...

ေမာင္ေလးေ၀ယံေရ..........
ခ်က္ေကြ်းၾကည့္ေလ.
ဒါမွသိမွာေပါ့ဟုတ္ဖူးလား?
ျမဴးေတာ့အရင္ဆံုးေခၚေနာ္

ေႏြးေနျခည္ said...

ပင္ပန္းတယ္ဆိုလို႕ စိတ္မေကာင္းျဖစ္သြားတယ္။ စားေေတာင္ မစားရက္ေတာ့ဘူး။
ဒါေပမယ့္လည္း စာဖိုမႈးဆိုတာ သူတို႕ခ်က္တာကို ျမိန္ရည္ယွက္ရည္စားေနရင္ သေဘာေတြက်ေနတတ္တာ မဟုတ္လား။ buffet ဆိုေတာ့ တန္ေအာင္ အ၀တီးသြားၿပီ း)
ေတာ္တယ္ ဒီေလာက္ခ်က္ႏိုင္တာ

မိုးေကာင္းသူ said...

ဘူးေဖးဆုိလုိ႔ အ၀ဆဲြသြားတယ္။

ၿဖိဳးဇာနည္ said...

စားမယ္ဝါးမယ္ေဝ႔ ႕႕႕ဗိုက္ခ်ာလာတယ္
ဟဲဟဲ႕႕ရွိတာအကုန္ထုတ္

Thinzar said...

asian kitchen ေရာက္ေနတယ္ဆိုလို႔ ေမးၾကည့္တာ။ ထိုင္းေတြခ်က္တဲ့ tomyam ဟင္းခ်ိဳ ခ်က္တတ္မွာေပါ့ေနာ္။ အခ်ိန္ရတဲ့အခါ ခ်က္နည္းေလး ေရးေပးပါလား။ thanks :)