လက္တေလာေမာင္ေ၀ယံ၁ေယာက္

ေသေလာက္ေအာင္ အလုပ္မ်ားေနပါတယ္
အလုပ္သစ္ ေနရာသစ္မွာ ဟိုတယ္အသစ္၁လံုးမွာလုပ္ေနပါတယ္
ဟိုတယ္ကအခုမွစဖြင့္မွာပါ လူေရာ ဦးေနွာက္ပါေခ်ာင္က်ေနပါတယ္
မီးဖုိေခ်ာင္ကိုေဆာက္လက္စကေနစျပီး ဟင္းခ်က္လို႔ရေအာင္အထိ
သုညကေနစျပီးလုပ္ေနရတာပါ က်ေနာ့္ရဲ့ ပထမဆံုးအေတြ႔အၾကံဳပါ
ဘေလာက္ေတြလည္း မဖတ္နိုင္ပါဘူး တေန႔ ၁၅နာရီ အလုပ္ထဲမွာပါ
အားရင္အားသလိုေရးသြားပါ့မယ္ အင္တာနက္ရတာမၾကာေသးပါဘူး
လာလည္တာေက်းဇူးတင္ပါတယ္....အိမ္မလည္ျဖစ္တာကိုလည္းခြင့္လႊတ္ပါ
တကယ့္တကယ္မအားလို႔ပါ ေက်းဇူးအမ်ားၾကီးတင္ပါတယ္.......

Tuesday, March 31, 2009

အုန္းနို႔သာကူ


အုန္းနို႔သာကူေလးပါ ခုတေလာေႏြရာသီေရာက္လာလို႔ပါ
အုန္းနို႔စာေတြမ်ားမ်ားေရးေနပါတယ္ :D (တိုက္ဆိုင္တာပါ ဟီးဟီး)
သာကူေစ့ လိုပါတယ္ လုပ္ရတာလြယ္ပါတယ္ အုန္းနို႔ဗူးေလးေတြ၀ယ္လိုက္ပါ
ကၽြန္ေတာ္တို႔ကေတာ့ ကန္ဇြန္းဥ နဲ႔စားပါတယ္ ပစ္ပါတယ္ ျမန္မာလို ခ်က္တာပါ
ယိုးဒယားေတြက်ေတာ့ နည္းနည္းက်ဲတယ္ သခြားေမႊးနဲ႔စားပါတယ္
ခုေျပာမွာယိုးဒယားနည္းပါ သာကူေစ့ နို႔ဆီဗူး တ၀က္ သၾကား ၅၀ဂရမ္ အုန္းနို႔ ၁ဗူး ေရ ၂လီတာလိုပါတယ္
သခြားေမႊးကေတာ့ အတံုးေလးေတြေပါ့ အနည္းငယ္ဆိုရပါတယ္ အရင္ဆံုး အုန္းနို႔ကို သၾကားနဲ႔ၾကိဳလိုက္ပါ
အေရာင္လိုခ်င္ရင္ေတာ့ ထန္းလ်က္ကိုသံုးပါ သၾကားအစား ေနာက္အိုးၾကီးတစ္လံုးမွာ ေရ ၂လီတာကိုတည္ပါ
သာကူေစ့ကို ၾကိဳပါ အေစ့ေလးေတြ က်က္ရင္ ျဖဴလာပါမယ္ အဲ့ဒီ့အခ်ိန္က်ရင္ ဇကာထဲေလာင္းထည့္ျပီးေရေအးနဲ႔ေဆးလိုက္ပါ ေစးကပ္တာမျဖစ္ေအာင္ပါ စားေတာ့မယ္ဆိုရင္
ပန္းကန္ထဲကို သာကူထည့္လိုက္ပါ ေနာက္ သခြားေမႊးအတံုးေလးေတြထည့္ပါ အုန္းနို႔ရည္ ေလာင္းထည့္ျပီးစားနိုင္ပါျပီ ကၽြန္ေတာ္ ပံုကိုမနက္ျဖန္ Kitchen ထဲမွာရိုက္ျပီးတင္ပါ့မယ္ ေလာေလာဆယ္ သိမ္းထားတာမရွိလို႔ပါ

2 အဲ့လိုေျပာထားတယ္:

Anonymous said...

ဒါေလးကို သေဘာက်တယ္ ဆရာေရ...
မွတ္ထားလိုက္တယ္

ေႏြးေနျခည္ said...

ေႀသာ္ ဂလိုလား... အုန္းႏို႕ဆို အရမ္းၾကိဳက္
မွတ္ထားလိုက္ျပီ