ဆီထမင္း
ခုတေလာဆီထမင္းေတာ္ေတာ္စားခ်င္ပါတယ္ စိတ္ထဲမွာ ဗမာစာေတြလြမ္းတယ္ ေကာက္ညွင္းနဲ႔လုပ္တဲ့
ဆီထမင္းတို႔ေကာက္ညွင္းေပါင္းတို႔ အရမ္းစားခ်င္တာပဲ ေဆာင္းတြင္းမွာေလ ငါးေျခာက္ေၾကာ္ေလး
ေရေႏြးၾကမ္းေလး နဲ႔ ေကာက္ညွင္းေပါင္းဒါမွမဟုတ္ ဆီထမင္းတူးတူးေလး စားခ်င္တာဗ်ာ အာသီသေပါ့ :D
ဆီထမင္းက ေတာ့လူတိုင္းခ်က္တတ္မွာပါ :D ေရးစရာမရွိလို႔ လုပ္စားတာ ေတာ္ၾကာပ်င္းသြားမွာဆိုးလို႔
ေကာက္ညွင္းဆန္ ၁ျပည္ ဆီီ ၂၀သား ၾကက္သြန္နီ ၂၀သား ဆားအနည္းငယ္ ဆႏြင္း လိုတယ္ ေကာက္ညင္းဆန္ကိုစင္ေအာင္ေဆး ေရစိမ္ ေပ်ာ့ေအာင္လို႔ ၾကက္သြန္နီ ကို ပါးပါးေလးေတြလွီးထားပါ ေနာက္ဒယ္အိုး၁လံုးမွာ ဆီတည္ ဆီပူလာျပီဆိုရင္ ၾကက္သြန္နီကိုဆီသတ္ပါ နည္းနည္းအေရာင္ရရင္
မီးဖုိေပၚကခ်ထားပါ ျပီးရင္၁၀က္ေက်ာ္ေက်ာ္ကိုဆယ္ထားပါ ဆႏြင္းထည့္ပါ အေရာင္လွေအာင္ ဆန္ထည့္ပါ ဆားထည့္ပါ ေမႊေပးပါ သမေအာင္ ေနာက္ျပီး ေရကို ဆန္အေပၚလက္၁ဆစ္ေလာက္ျမဳတ္ရံုေလးထည့္ပါ
မီးပါးပါးေလးနဲ႔ေမႊေပးပါ ျပီးရင္အဖံုးအုပ္ထားပါ ေရမမ်ားေစဖို႔သတိထားပါ ေရခမ္းျပီဆို အေပ်ာ့အမာအေနအထားၾကည့္ပါ နည္းနည္းမာေသးရင္ေရနည္းနည္းလိုက္ပါ အထက္ေအာက္လွန္ပါထမင္းကို
ခ်ိဳး ရေအာင္ နပ္ျပီဆိုရင္ေတာ့ မီးဖိုကေနခ်ျပီးစားဖို႔ျပင္ပါေတာ့ ၾကက္သြန္နီေက်ာ္ထားတဲ့ ဆီက်က္ဖတ္ေလးရယ္ နွမ္းေထာင္းေလးရယ္ ငါးေျခာက္ေၾကာ္ေလးရယ္ လိုက္ဖက္တာေပါ့ဗ်ာ ဆားရယ္နွမ္းရယ္ေထာင္းလိုက္ လြယ္လြယ္ေလး နွမ္းေလွာ္ထားျပီးသားေျပာတာေနာ္ အစိမ္းၾကီးမေထာင္းနဲ႔
:D :D :D :z ေမ့လို႔ အုန္းသီးေလးေတြျဖဴးစားဦးေနာ္ :D ဓါတ္ပံုကေတာ့ Forward mail ကပါဗ်ာ
2 အဲ့လိုေျပာထားတယ္:
ၾကည့္ေနရင္း သားေရက်လာျပီ... ဂလု
off က်ရင္စမ္းႀကည္႔လိုက္အံုးမယ္
ျမန္မာအစားစာေတြေတာ့ အေတာ္ကိုလြမ္းဗ်။
ေက်းဇူးတင္ပါ့
Post a Comment