လက္တေလာေမာင္ေ၀ယံ၁ေယာက္

ေသေလာက္ေအာင္ အလုပ္မ်ားေနပါတယ္
အလုပ္သစ္ ေနရာသစ္မွာ ဟိုတယ္အသစ္၁လံုးမွာလုပ္ေနပါတယ္
ဟိုတယ္ကအခုမွစဖြင့္မွာပါ လူေရာ ဦးေနွာက္ပါေခ်ာင္က်ေနပါတယ္
မီးဖုိေခ်ာင္ကိုေဆာက္လက္စကေနစျပီး ဟင္းခ်က္လို႔ရေအာင္အထိ
သုညကေနစျပီးလုပ္ေနရတာပါ က်ေနာ့္ရဲ့ ပထမဆံုးအေတြ႔အၾကံဳပါ
ဘေလာက္ေတြလည္း မဖတ္နိုင္ပါဘူး တေန႔ ၁၅နာရီ အလုပ္ထဲမွာပါ
အားရင္အားသလိုေရးသြားပါ့မယ္ အင္တာနက္ရတာမၾကာေသးပါဘူး
လာလည္တာေက်းဇူးတင္ပါတယ္....အိမ္မလည္ျဖစ္တာကိုလည္းခြင့္လႊတ္ပါ
တကယ့္တကယ္မအားလို႔ပါ ေက်းဇူးအမ်ားၾကီးတင္ပါတယ္.......

Sunday, February 22, 2009

သေဘၤာသီးသုတ္ေလး


စာမေရးတာၾကာပါျပီ ဟင္းခ်က္နည္းကိုေျပာတာပါ :D ပ်င္းေနတာရယ္ စဥ္းစားမရတာရယ္ပါ
ကၽြန္ေတာ္ ခ်က္ေနတာအမ်ားၾကီးပါ ဒါေပမဲ့ အိမ္ေတြမွာလည္းလုပ္လို႔လြယ္မယ့္ေကာင္ေတြစဥ္းစားေနရတာ
ေတာ္ၾကာ အိမ္မွာခ်က္လို႔မလြယ္တဲ့ေကာင္ေတြေရးရင္လာဖတ္တဲ့လူေတြ စိတ္ဆိုးမွာဆိုးလို႔ပါ :D :D
ခုစဥ္းစားလိုက္တာ သေဘၤာသီးသုတ္ေလးေရးရင္ေကာင္းမလားလို႔ေပါ့
လိုအပ္တာေတြက
သေဘၤာသီးအစိမ္း ျခစ္ျပီး အနည္းငယ္(အလံုးေသးေလး၁လံုးဆိုေတာ္ေတာ္ရပါတယ္)
ငရုတ္သီးစိမ္း ပါးပါးလွီး
ခရမ္းခ်ဥ္သီး အေစ့ထုတ္ ပါးပါးလွီး(၁လံုးဆိုပိုေတာင္ေနပါျပီ)
ပုဇြန္ေျခာက္ အေပၚကေနျဖဴးဖို႔ပါ(ေျမပဲဆံေထာင္းထားတာေလးလည္းအနည္းငယ္လိုပါတယ္)
ထန္းလ်က္ရည္ မရွိရင္ သၾကားရည္ကိုသံုးလို႔ရပါတယ္ စားပြဲဇြန္း ၁ဇြန္းခြဲ
ငံျပာရည္ စားပြဲဇြန္း ၁ဇြန္းခဲြ
သံပုရာရည္ အနည္းငယ္
ပဲသီးကိုေရေႏြးေဖ်ာထားတာ ၃ေတာင့္၄ေတာင့္ေလာက္ လိုပါတယ္ အာလံုးျပင္ဆင္ျပီးရင္ေတာ့ သုတ္နိုင္ပါျပီ သုတ္ျပီးျပီဆို ပုဇြန္ေျခာက္ေလးေတြရယ္ေျမပဲဆံေလးေတြျဖဴးျပီးစားလို႔ရျပီေပါ့ဗ်ာ
ကၽြန္ေတာ္အခုေရးလိုက္တာယိုးဒယားနည္းပါ Som Tum လို႔ေခၚပါတယ္ ဗမာ့နည္းဗမာ့ဟန္
ကိုေတာ့ကၽြန္ေတာ္လည္း မကၽြမ္းက်င္ပါဘူး သေဘၤာသီးေထာင္းလို႔လည္းေျပာၾကပါတယ္ ငပိမီးဖုတ္လည္းပါမယ္ထင္တယ္ မွန္ရာကို၀န္ခံတာပါ ေသခ်ာမသိပါဘူး အရင္တုန္းကေတာ့ အေမသုတ္တာပဲစားတာပါ :D ဓါတ္ပံုက Site ၁ခုကယူထားတာပါ

0 အဲ့လိုေျပာထားတယ္: