ပုဇြန္ ငရုတ္သီးေထာင္း
က်ေနာ္မေရးတာၾကာပါျပီ ဘေလာက္ဖက္ကိုမလွည့္နိုင္ပါဘူး
အၾကံကလည္းကုန္ ဆိုင္မွာကလည္း Menu အသစ္တြက္ျပင္ဆင္
အလုပ္ေဖာ္ ထိုင္းက လူၾကီးက သူတို႔ အိမ္ခ်က္ဟင္းေလးေျပာျပတယ္
ခ်က္ေကၽြးတယ္ ေတာ္ေတာ္စားေကာင္းတယ္ဗ် ရွယ္ပဲ
တကယ္ေကာင္းလို႔ညႊန္းတာ ေရးရင္း စားခ်င္လာျပီ
ငရုတ္သီေထာင္း ပါ ဒါေပမယ့္ ဟင္းလိုမ်ိဳးစားလို႔ရတယ္
အရုံဟင္းေပါ့ဗ်ာ ငရုတ္သီးနဲ႔ ပုဇြန္ ဒါမွမဟုတ္ ငါး ၾကက္သား ၁ခုခုေပါ့
ေရာေထာင္းတာ ခ်ဥ္ငံစပ္ေလး သူတို႔အေခၚ နမ့္ဖစ္ ပုဇြန္ဆို ဂြန္း(Goong)
ၾကက္သားဆို ဂိုင္(Gai) ပင္လယ္စာဆို တေလ(Talae) ရွည္ကုန္ပါျပီ
လိုရင္းတိုရွင္းေျပာပါ့မယ္ ငပိေထာင္း လိုပါပဲ
ၾကက္သြန္ျဖဴ/ နီ ဂ်င္း စပါးလင္ ပဒဲေကာ ငရုတ္သီး အစိမ္း အနီ ေရွာက္ရြက္ နံနံပင္ အကုန္လံုးကို ခပ္ၾကမ္းၾကမ္းခုတ္လိုက္ပါ
ပုဇြန္ဆိုရင္အစိမ္းသံုးပါ ၾကက္သား တို႔ ငါးတို႔ဆိုရင္ ျပဳတ္ျပီး မွ နုတ္နုတ္စဥ္းထားပါ
အခုလိုမ်ိဳးေပါ့ဗ်ာ က်ေနာ္ကေတာ့ ဒီလိုခပ္ၾကမ္းၾကမ္းေလးခုတ္ထားတယ္
ျပီးရင္ ဆီသတ္ေပါ့
ဒီလိုမ်ိဳးေလး ဆီသတ္ နည္းနည္းႏြမ္းလာျပီဆိုမွ အသားထည့္ မက်ည္းရည္
ငံျပာရည္ အခ်ိဳမွဳန္႔နည္းနည္းထည့္ ေမႊေပးပါ မက်ည္းရည္ကို က်ေနာ္က ဒါသံုးတယ္
အားလံုးျပီးရင္ အရသာျမည္းၾကည့္ပါ ခ်ဥ္ ငံ စပ္ အေနေတာ္ရင္ ေထာင္းလို႔ရပါျပီ
Blender နဲ႔ၾကိတ္ခ်င္ၾကိတ္ ေထာင္းခ်င္ေထာင္း ၾကိဳက္သလို လုပ္ပါ က်ေနာ္ကေတာ့
Blender နဲ႔ၾကိတ္ပါတယ္ ဒီလိုေလးရတယ္
ဒီလိုေလးရပါတယ္ ေတာ္ေတာ္ စားေကာင္းလုိ႔ညႊန္းတာပါ ေပါက္ကရဆိုလည္း
က်ေနာ္ ညံ့လို႔ပါ ခြင့္လြတ္ျပီးဖတ္ၾကပါ မေရးတာေတာ္ေတာ္ၾကာျပီ :D
2 အဲ့လိုေျပာထားတယ္:
စားခ်င္စရာေလးပဲ ကိုေ၀ယံေရ အဲဒါစားခ်င္လို. ဘယ္လို print ထုတ္ရမလဲ..
ပုဇြန္ငရုတ္သီးေထာင္း ေကာင္းမွေကာင္း။
Post a Comment